Fogászat és szájsebészet korszerűen a Haász Dentál-nál

Fogászati magánrendelőnk, Dunaújvárosban az Erkel kert 22 szám alatt található. Autóval és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthetô. Pácienseinknek egyszerű parkolási lehetőség áll rendelkezésükre, közvetlenül a rendelőnk környékén található parkolókban.

Forduljon hozzánk bizalommal!

A Haász Dental minőséget és gyönörű mosolyt garantál Önnek. Kollegáink munkához való hozzáállása, fogászati rendelőnk korszerű technikai felszereltsége és egyedi kialakítása az Ön kényelmét szolgálja.

Célunk, hogy a legtöbb fogászati problémájára egy helyen nyújthassunk gyors, szakszerű és teljes körű ellátást. Rendelőnkben korszerű és professzionális berendezésekkel szolgáljuk ki betegeink kényelmét, ezt a célt szolgálja a rendelőnkben található legmodernebb technológiákkal felszerelt fogorvosi kezelőszék is.

A Haász Dental-nál nem csak általános fogászati kezeléseket, hanem szájsebészeti kezeléseket, beavatkozásokat is végzünk.

Munkatársaink

Dr. Haász Cecília

fogorvos, szájsebész
HAÁSZ DENTÁL

1963-ban születtem Dunaújvárosban, tanulmányaimat Budapesten végeztem 1989-ben a SOTE Fogorvosi karán, majd két év múlva fog- és szájbetegségekből szakvizsgáztam, közben elkezdtem dolgozni, a dunaújvárosi Építők úti fogászati szakrendelésen, mint körzeti fogorvos, majd nem sokkal később magánrendelésem is elkezdtem. 1995-ben a dunaújvárosi kórház szájsebészeti szakrendelésen folytattam pályámat és 2000-ben sikeresen szakvizsgáztam szájsebészetből. A kórházi éveim alatt tőbb szakmai kongresszuson előadóként is részt vettem.
2014-től főállásban a magánpraxis mellett döntöttem és azóta Dunaújvárosban a tanács út 7-ben lévő (ma Erkel kert 22.) magánrendelőmben dolgozom.

Wachterné Erika

fogorvosi asszisztens
HAÁSZ DENTÁL

1989 óta megszakítások nélkül együtt dolgozunk, Vele kezdtem a pályám. Végtelenül emberszerető és segítőkész, mintapéldája az egészségügyi aszisztensi hivatásnak. Betegekkel kivétel nélkül türelmes, mindig vidám hangulatot áraszt még a borús napokon is.

Kedves betegeinket egy rendkívül barátságos, meghitt rendelőben fogadjuk, mindanyiunk megelégedésére és remélem az aszisztensem és én is kellemes hangulatot tudunk biztosítani a félelem és a feszültség oldása érdekében.